یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
آیت‌الله جوادی

حضرت آیت الله جوادی آملی تاکید کردند: خادمان قرآن باید خالصانه در این مسیر کار کرده و قرآنی فکر و عمل کنند. کسی نباید قرآن را محلی برای کاسبی خود قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید، امروز در دیدار مدیران و کارشناسان دارالقرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی گفتند: اگر کسی قرآنی صحبت کند، باید قرآنی نیز عمل کند؛ زیرا کسی که قرآنی حرف می‌زند، ولی قرآنی عمل نمی‌کند، هم خودش و هم جامعه را دچار مشکل می‌کند.

ایشان با اشاره به این که نمونه این مسئله را در اوضاع اقتصادی می‌بینیم، ابراز داشتند: اقتصاد ستون یک جامعه است و این ستون را نباید به دست هر کسی سپرد. ملتی که دستش در جیب خودش نباشد و اقتصاد قوی‌ نداشته باشد، فقیر و مسکین خواهد شد و از هم می پاشید؛ قرآن ما را به قیام فرا می‌خواند، ولی لازمه این قیام آن است که از نظر اقتصادی قوی باشیم و دستمان در جیب خودمان باشد و نیازمند دیگران نباشیم.

اقتصاد مقاومتی ریشه در قرآن دارد

معظم له با بیان این که ویژگی های اقتصاد مقاومتی در قرآن یافت می شود، افزودند: قرآن با بی‌عرضگی و اختلاس مقابله می‌کند، ولی متاسفانه آنچه که بیشتر می‌بینیم سوء مدیریت و اختلاس است . با وجود جنگل‌ها، مراتع و زمین‌های حاصلخیز مجبوریم علوفه را از ترکیه وارد کنیم، وقتی قیمت علوفه گران شود، گوشت و مواد غذایی دیگر نیز گران خواهد شد.

حضرت آیت‌الله جوادی‌آملی با تاکید بر این که اسلام، دشمن این بی‌عرضگی‌ است، ادامه دادند: فرهنگ اسلام، فرهنگ کار است و ملتی که نان خود را تامین کند، هیچ وقت محتاج دیگران نخواهد شد.

این مرجع تقلید، یکی از مهمترین مولفه‌های اقتصادی در اسلام را روحیه اکرام نسبت به مردم معرفی کرد و با تاکید رفتار کریمانه با مردم، گفتند: هر کس باید از قِبل کار خود، نان بخورد و دستش پیش کسی دراز نباشد. این مسئله یکی از مزایای اقتصاد مقاومتی است.

راهکار تحقق اقتصاد مقاومتی

معظم له با اشاره به لزوم عملیاتی سازی اقتصاد مقاومتی، تاکید کردند: اقتصاد مقاومتی با حرف و فریاد زدن محقق نمی‌شود، بلکه با کار و تلاش محقق خواهد شد.

ایشان در ادامه دفاع از وطن را لازم و ضروری دانسته و تصریح کردند: نباید فراموش کنیم که پرچم یا زهرا‌(س) و یا حسین‌(ع)، پرچم سه رنگ را نجات داد و نه بالعکس. باید بدانیم که اگر دین‌دار واقعی باشیم و به اهل‌بیت‌(ع) و قرآن تأسی کنیم، پرچم سه رنگ کشور نیز حفظ خواهد شد.

وظیفه خادمان قرآن

این مرجع تقلید به فعالان قرآنی یادآور شدند: خادمان قرآن باید خالصانه دراین مسیر کار کرده و قرآنی فکر و عمل کنند. کسی نباید قرآن را محلی برای کاسبی خود قرار دهد.

حضرت آیت الله جوادی آملی با اشاره به روایتی از پیامبر‌(ص) در زمینه طهارت روح و نقش قرآن در این طهارت، گفتند: قرآن در قلب هر انسانی که وارد شود، او را به سعادت می رساند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha